onur_büşra
İş/Hobiler :
|
Konu: hadise-düm tek tek/türkçe Cuma Ocak 02, 2009 10:10 am |
|
|
Bebek. Sen benim için eksiksizsin Sen benim cennetten armağanımsın Bu tüm zamanların en büyük hikayesi Biz sevdiğimiz bu filmin içinde karşılaştık,karşılaşıyoruz Bu yüzden ebediyete kadar süreceği anlamına geliyor Ve bana ne yapacaksın Güzel bi'şey hissediyorum
Meleğim.Ben uyandım Ve rüyalarım canlı Ebedi bir şekilde Çılgın. Senin için
Ritmi kalbimde hissedebiliyor musun? Dövüş geliyor Düm Tek Tek Daima,süresizce dışarıda olmayı seviyorum. 2x Hissediyor.Dönüş yolu yok
Bebek.Bütün cevapları okuyorum Senin egzotik devinimlerin içinde Sen tüm zamanların en büyük dansçısısın Benim duygularımı böyle özel kılıyorsun Seni bir kere bile öpmek istemiyorum.Sen yapıyorsun Bu senin mesleğinmiş gibi Güzel bi'şey hissediyorum
Meleğim.Ben uyandım ve rüyalarım canlı Ebedi bir şekilde Çılgın.Senin için
Ritmi kalbimde hissedebiliyor musun? Dövüş geliyor Düm Tek Tek Daima,süresizce dışarıda olmayı seviyorum. 2x Hissediyor.Dönüş yolu yok
Ritmi kalbimde hissedebiliyor musun?
Daima,süresizce dışarıda olmayı seviyorum. Hissediyor.Dönüş yolu yok arkadaşlar benim çevirmem değilidir ersan adlı arkadaşımızdır simdiden çevirmesi için teşekkür ederiz:D |
|